Difference between revisions of "Id Java:Main Page"

From Sabayon Wiki
Jump to: navigation, search
(No difference)

Revision as of 23:54, 8 August 2011

i18n: ca cs de en es fr gr id id_j it pl ru sv tr zh_tw


SUGENG RAWUH ING SABAYON LINUX

Anyaran ing sabayon

Kanggo sing iseh anyaran nganggo Sabayon linux ngon sing paling apek dinggo mulai yoiku introduksi lan artikel Sabayon Linux utowo yen sampeyang langsung arep nelusuri Sabayon pasteke sampeyan wis mudheng portage


Editors

Poro wiki editors apike moco Petunjuk editing sak durunge ngedit utowo ngawe artikel anyar, lan nambah artikel neng bagian sing bener.

Question.png
Terjemahan

Sak wentoro iki kita lagi ngeneke penterjemah artikel ing wiki lan isoh ngunakake pitulung sampeyan yen sampeyan weruh boso liyane. luweh lanjute monggo di persani neng artikel wiki. translasi lan editen halaman wiki.


Bagian dari Sabayon Linux Wiki

Pens.png Petunjuk editing Helmet.png Admins wiki Document.png Berita wiki


Home.png
Halaman utomo
Halaman iki
Abc.png
pengenalan
Pengenalan / persani mriki kangge tiyang anyar
SabayonLogoSmall.png
Sabayon Linux
Berita sekitar Sabayon Linux
EntropyLogoSmall.png
Paket manager Entropy
sistem Paket manager Entropy
Howto.png
Carane
Kange sampeyan persani, pripun carane
Information.png
Wejangan
Wejangan dinggo sampeyan
Hardware flash.png
Perangkat keras
Pitulung bab Perangkat Keras
Padlock1.png
Keamanan
Artikel keamanan lan pitulung
Help-browser.png
FAQ
Pitakon sing biasa di takokke
Picture.png
Screenshots
Tampilan layar soko pengguna Sabayon linux